Being sick is no fun

I've been drinking sooo many cups of tea

Hello guys!

I wanted to come say hi and tell you how I've been lately. First of all, I have had a great January with so many fun things happening but this week I got sick and lost my voice. I was trying to fight this in the beginning of the week but on Thursday I had to go to the doctor and since then I've been in bed. I love being active and it's hard when I'm not able to do anything. Hardest thing is losing my voice. I hope I get better soon because I still have to work on some stuff for my next single (I will tell you more about that later) and I hope that me being sick won't delay my plans too much. I had to cancel one recording day from this week and I hope I won't need cancel band practices on next week.

But despite of this lousy week I am very happy that I will be releasing new music soon.

Have a good weekend! Take care!

Moikka!

Halusin tulla tänne kertomaan, miten mulla menee. Ensinnäkin tää tammikuu on ollut ihan mahtava lukuunottamatta tätä viikkoa, koska tulin tosi kipeeks ja ääni lähti. Yritin taistella tätä tautia vastaan alkuviikosta, mutta torstaina oli pakko mennä lääkäriin ja siitä asti oon maannut sängyssä. Tykkään olla aktiivinen ja on rankkaa, kun en voi tehdä mitään järkevää. äänen menettäminen on inhottavinta. Toivon, että paranen pian, koska vielä on juttuja tehtävänä, ennen kun uus single tulee ulos, ja toivon, ettei tää mun sairastuminen hidasta mun suunnitelmia. Jouduin jo perumaan yhdet äänitykset tältä viikolta ja toivottavasti ens viikolla ei tarvii perua treenejä bändin kanssa.

Tästä kurjasta viikosta huolimatta oon todella onnellinen siitä, että kohta pääsen jakamaan uutta musaa teille!

Hyvää viikonloppua! Pitäkää huolta itestänne ja toisistanne!