Feeling better

 Ingredients for home made juice

 Ingredients for home made juice

Hello!

I'm still sick but feeling better. I'm happy I don't need to stay in bed all day anymore. I came to my parents place to get better. We have made juice from fresh fruits and I have been able to play some piano which is amazing even though I can't sing yet. I've also been cuddling with my cat Justus. He is actually beside me right now while I'm writing this.

Moi!

Oon vielä kipeenä, mutta voin jo paremmin. Enää ei oo tarvinnut viettää koko päivää sängyssä. Tulin vanhempieni luo parantumaan. Ollaan tehty mehua tuoreista hedelmistä, ja mä oon soitellut pianoa, mikä on ihanaa, vaikken voikaan vielä laulaa. Oon myös paijannut Julle-kisua, joka on itse asiassa tässä mun viekussa just nyt, kun kirjoitan tätä. 

IMG_0797.JPG

I have been reading news and they make me so sad. Yesterday I wrote to my diary that gladly at this time of the year there are so many award galas in the movie industry, and the winners usually give such amazing, inspiring and empowering speeches about current issues. That comforts me. Art is powerful and so are the people who live through it.

Good night!

 On tullut tässä kipeenä lueskeltua kaikenlaista. Viime aikojen, ja etenkin viime päivien uutiset harmittaa. Kirjoitin päiväkirjaani eilen, että onneksi tähän aikaan on monta elokuva-alan gaalaa, missä voittajien puheet on inspiroivia ja voimauttavia. Niistä saa lohtua. Taiteessa on voimaa, ja niin on myös ihmisissä, jotka tekevät sitä.

Hyvää yötä!