Oh yes, I can !

It's a new year. I'm feeling motivated. I feel like I don't want to spend too much time looking back because right now I have so much going on, so many exciting things to come and I have to focus on them. I haven't felt like this before in the beginning of the year. I usually sit down and think what I want from my live but now I already know at least it that well, that I don't have time to sit and think. Now it's time to work.

I'm ready for this year's challenges. And I'm very happy because I have made decisions last year which will now bring me to these challenges. You make your own life, right?

This year I'm gonna do my best and not worry too much about the rest. And I won't do any huge new year's resolutions because I know that I can change my life at any time of the year, not only at the beginning. The most important thing for me is to focus on the stuff I'm currently working on. If in the middle of the year I feel like I need to make a change I won't wait until the year is over, I'm gonna make the change as soon as I can. I'm gonna be a better version of myself everyday not only someday.

On uusi vuosi ja mulla on motivoitunut olo. En oikein jaksa jäädä junnaamaan viime vuoden muistelemiseen, koska mun elämässä tapahtuu nyt just kaikenlaista jännää, johon pitää keskittyä. Mulla ei oo aiemmin ollut tällasta oloa vuoden alussa. Yleensä alkuvuodesta istun alas ja mietin, mitä elämältäni oikein haluan, mutta tällä kertaa oon semmoset ehtinyt pohtia jo ainakin sen verran hyvin, että mulla ei oo aikaa mietiskellä enempää. Nyt on aika tehdä töitä.

Oon valmis tän vuoden haasteisiin. Oon myös iloinen siitä, että mun itse viime vuonna tekemät päätökset vie mut nyt näitä haasteita kohti. Itse sitä omasta elämästä päättää ja mitä sen kanssa haluaa tehdä, eikö?

Aion tänä vuonna tehdä parhaani ja olla murehtimatta liikaa kaikesta muusta. En aio tehdä mitään suuria lupauksia uudelle vuodelle, koska tiedän, että voin muuttaa elämäni menoa mihin tahansa aikaan vuodesta, en ainoastaan vuoden alussa. Tärkeintä mulle on keskittyä niihin asioihin, joita just nyt työstän. Jos keskellä vuotta tulee tarve muutokselle, en aio odottaa, kunnes vuosi taas vaihtuu, vaan aion muuttaa meinkinkiä mahdollisimman pian. Aion olla parempi Ida joka päivä, en ainoastaan sitten joku päivä.