A look back: 2016

So much happened this year. Highlights were definitely the summer in London and moving in with my love for the first time. We have such a great home. One thing to call unforgettable was when I attended Jussi Awards with Other Girls (my first movie appearance) because of its many nominations. I'm also very happy that I got to meet so many people from the music field this year. I got to work on my own music with these creative and talented people and we are able to enjoy the results of hard work next year, which is exciting! Also the fact that I started my creative writing studies was one of the best things of the year. It's been amazing and challenging.

The lesson of this year for me was that there is no use of spending time on things that don't feel good and which take energy from the stuff that actually matter.

Under this text you can find all my posts from this year. Just click the headings.

Tänä vuonna ehti tapahtua kaikenlaista. Kohokohtia olivat kesä Lontoossa ja syksyllä muutto ekaan yhteiseen kotiin oman rakkaan kanssa. Muita unohtumattomia juttuja osallistuminen Jussi-gaalaan Toiset tytöt -elokuvan ehdokkuuksien takia, sekä se, että tutustuin tänä vuonna semmosiin musiikintekijöihin, joiden kanssa homma on lähtenyt upeesti käyntiin ja tuloksista saa nauttia ens vuoden puolella. Lisäksi opintojen aloittaminen kirjoittajana on ollut ihanaa ja haastavaa sekä ehdottomasti yksi vuoden parhaista jutuista.

Tän vuoden opetus mulle oli se, että ei kannata käyttää aikaa asioihin, jotka ei tunnu hyvältä ja, jotka vie energiaa niihin asioihin keskittymiseltä, joilla on oikeasti merkitystä.

Tästä alta löytyy kaikki tän vuoden blogikirjoitukset (klikkaa otsikkoja).

idavakkuri_2016_2
idavakkuri_3.JPG
haha
idavakkuri_2016_8.JPG
idavakkuri_2016_14

Holiday spirit

Merry Christmas

Music happening

Happy 2017!

Onnellista uutta vuotta!