Music video making of: EMTP

It's a good time to think back to last summer before my mind gets fully filled with this summer's hussle.

One of the highlights of last summer or probably last year was the filming of a music video for my debut single.

---

Nyt on hyvä hetki muistella viime kesää, ennen kun mieli uppoutuu tän kesä juttuihin.

Yksi viime kesän ja jopa koko vuoden kohokohdista oli ehdottomasti mun ensimmäisen sinkun Ei meidän tarvitse puhua -musiikkivideon kuvaukset.

I had a perfect team of amazing people making this with me and even thought it was cold and we were tired, everyone did their part (and even more) perfectly. The whole video which includes five different scenes was filmed in five different locations in only 48 hours and we slept only about two hours. Of course some slept whenever they could if they weren't needed in specific moment but I couldn't sleep at all even when we had that two hours scheduled for it because I am a good sleeper and I was scared that if I had fallen a sleep it would have been too difficult to get up. After the whole thing was wrapped and everyone started to party I fell a sleep almost right away.

---

Projektissa oli mukana huipputiimi, joka väsymyksestä ja kylmyydestä huolimatta suoritti hommansa täydellisesti. Kuvattiin siis koko homma eli kaikki viisi kohtausta viidessä eri kuvauspaikassa 48 tunnissa ja nukuttiin ainoastaan pari tuntia. Toki kyllä aina joku jossain välissä torkkui, jos ei ollut tarvetta tehdä jotain. Mä en uskaltanut nukkua edes silloin kun oltiin varattu nukkumiselle kaksi tuntia, sillä oon tosi hyväuninen ja pelkäsin, että herääminen olisi ollut liian vaikeaa. Sitten, kun koko juttu oli purkissa ja alkoi karonkkabileet, mä sammuin samantien.

I had so much fun making this music video and I am forever thankful to everyone who were part of making it. The result was exactly or even better what I had seen in my mind when I wrote the script for this video. The song fits into the picture and wise versa. This was actually the first thing I official directed and I am very happy with the result even thought there's always room for improvement but the only way to learn is by doing and trying.

Pimu - Ei meidän tarvitse puhua

--- 

Videota oli hauska tehdä ja oon kiitollinen kaikille, jotka olivat osana sitä ja auttoivat mua. Siitä tuli just sellainen ja jopa parempi, kun olin sen mielessäni nähnyt, kun käsikirjoitin videon tarinan. Biisi istuu videoon ja video biisiin ja oon erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen. Tää on mun ensimmäinen virallinen ohjaus ja oon ylpeä lopputulokseen, vaikka aina on kehittämisen varaa, mutta ainoastaan tekemällä ja kokeilemalla oppii.

Pimu - Ei meidän tarvitse puhua

Photos: Siiri Sirviö