Turkish Riviera

On Saturday I returned from a one week getaway from Turkish Riviera. I spent seven lovely days in Antalya with my love. Our intention was just to have fun and relax and that's what we did. I've been in lots of places in my lifetime but never in a popular holiday resort like Antalya and I was actually surprised how there wasn't that much Scandinavian tourists. We met much more local Turkish tourists. I love to be around local people where ever  I go and I'm glad that we found places in Antalya where lots of locals spend their time.

Have a great day you all!

---

Palasin lauantaina viikon lomalta Turkin Rivieralta. Vietin ihanat seitsemän päivää Antalyassa kultani kanssa. Meillä oli tarkoituksena pitää hauskaa ja rentoutua ja siinä onnistuttiin. Oon käynyt elämäni aikana monissa paikoissa, mutten ollut koskaan ennen käynyt suositussa etelänmatkakohteessa, kuten Antalyassa ja yllätyinkin, kuinka vähän pohjoismaalaisiin turisteihin tuli törmättyä. Tavattiin reissussa paljon enemmän turkkilaisia turisteja. Musta on aina ihan parasta viettää aikaa paikallisten kanssa, mihin ikinä meenkin ja oon tyytyväinen, että löydettiin Antalyasta paikkoja, missä monet paikalliset viettävät normaalisti aikaa.

Mukavaa päivää kaikille!