What's up

I love peas

Hanko chocolate

I have spent a lot of time in Hanko lately. I have enjoyed focusing on my music and spending time with my family. I've been free to sit down at my piano and play whenever I feel like it or get an inspiration. I feel good and I've been working on some really great stuff. Next week I'll be working on my music in Helsinki and not only by myself which is exciting.

Otherwise I've been living one day at the time and still dreaming big as always. Today I ate ice cream, two kilos of peas, sat under the sun and just breathed. I have been petting my cat Justus and giving kisses to my love who came to visit me in Hanko. Finnish Midsummer I will celebrate at my family's summer cottage this weekend. I leave there tomorrow. There will be at least my grandparents, sauna and good food. Yeah! 

---

Oon viettänyt viime aikoina paljon aikaa Hangossa. Oon täällä nautiskellut kesästä, ajasta perheen kanssa sekä musiikkiin keskittymisestä. Oon saanut istua ajan kanssa pianon ääressä mihin aikaan tahansa, kun oon ollut kotosalla. Mulla on hyvä fiilis ja oon työstänyt hienoja juttuja. Ens viikolla työstän musaa Helsingissä, enkä vaan keskenäni, mikä on tosi ihanaa.

Muuten oonkin mennyt tässä päivä kerrallaan, mutta tietty isosti unelmoiden kuten aina. Tänään oon muun muassa syönyt jätskiä ja kaksi kiloa herneitä, istunut auringossa ja hengitellyt. Oon paijannut mun kissaa Justusta ja antanut pusuja omalle rakkaalle, joka tuli myös käymään täällä Hangossa. Juhannusta lähden huomenna viettämään mökille. Siellä on ainakin isovanhemmat, sauna ja hyvää ruokaa. Jes!