Snapchat

I have crafted all my social media sharing logos by hand. See the others  here .

I have crafted all my social media sharing logos by hand. See the others here.

I started singing on snapchat couple of days ago! Yeah, singing. I wanted to share my daily habit of singing, humming. making weird sounds, doing rhythms etc. So that's what my snapchat will mostly be. I'll be sharing my doings with a melody. It's been fun so far!

My snapchat is idavakkuri. See you there! 

---

Mulla alko snäppi laulamaan muutama päivä sitten. Jep, laulamaan. Halusin jakaa mun päivittäisen tavan laulaa, hymistä, mumista, hyräillä, äännehdellä ja tehdä rytmejä, joten sitä mun snäppi tulee suurimmaksi osaksi olemaan. Jaan siis tekemisiäni melodioiden kera. Se on hauskaa!

Mun snäppi on idavakkuri. Siellä nähdään!