Soul sister

Haha! I came up with this photo because I didn't really find any pictures of us together.

Oon tainnut löytää sielunsiskoni.

Mun ystävä Susanna aloitti vähän aikaa sitten blogin, jossa kirjoittaa hyvin samanlaisista aiheista, mitä mä oon kirjoittanut ikkelandiassa eli semmosista jutuista, mitkä myllertävät varmasti monen taiteilijan mielessä.

Tunnen Suskin Kellariteatterista. Ollaan päästy teatteriin eri aikoina sisään, joten ei olla koskaan vietetty tiiviisti aikaa yhdessä, mutta mun mielestä Susanna on aina ollut inspiroiva ja kupliva persoona, josta pidän.

Näyteltiin yhdessä tän vuoden alussa lyhytelokuvassa, joka käsitteli herkkää aihetta, ja saatiin molemmat paneutua rooleihimme kunnolla. Suskin kanssa näytteleminen oli helppoa ja antoisaa.

Meitä yhdistää se, että ollaan molemmat laulajia ja lauluntekijöitä sekä näyttelijöitä. Tän lisäksi nyt myös Suski bloggaa omalla kiinnostavalla tavallaan taiteilijuudesta ja unelmistaan.

Kirjoitin tän jutun, koska ilahduin tosta Susannan blogista ja tuli sellainen olo, että pitää kutsua tää tyttö pian kahvittelemaan mun luo, jotta voidaan ajan kanssa höpöttää. Aina ollaan heitelty kiireittemme keskeltä, että mennään joskus kahville, kun keskustelut ratikoissa tai kaupungilla satunnaisesti törmättyä on olleet sellaisia, mistä on tullut tosi hyvä mieli.

Suski on ihana ja ihania on myös noi sen itse väsäämät piirrustukset tuolla blogissa! Väkertäminen on muuten vielä yksi meitä yhdistävä tekijä lisää!

Hauskaa vappua!

---

I think that I have found my soul sister.

My friend Susanna started a blog a little while ago and she writes about very similar things that I have written in ikkelandia which are those kind of issues, questions and thoughts that most likely many artists have in their minds.

I know Susanna from Kellariteatteri (which is our home theatre). We were chosen to the theatre in different years so we haven't spent that kind of close and intense time together but I think that she has always been an inspirational and bubbly person who I really like.

In the beginning of this year we acted in a short film together which dealt with a sensitive topic and we both got to focus properly on our characters. I loved working with her. It was easy and rewarding.

We have a lot in common. We are both singer-songwriters and actresses. And now she also writes a blog in her own unique style about herself as an artists and her dreams. Cool!

I wrote this post because her blog made me happy and it made me feel like I have to invite this girl to my place to have a cup of coffee and a chat about life. Every time we have seen each other in the middle of our busy lives we have said that we should go for a coffee and chat sometime. Well that will happen because I love talking with her.

Susanna is amazing and so are her funny drawings on her blog. Crafting and DIY are something that we also have in common.

Have a great weekend and enjoy the time with your friends!