ikkelandia

So many memories.

I went through my former blog ikkelandia which I wrote for three years before I moved on this website. My blog's name now is Pimu by Ida Vakkuri and it feels so right because I am Pimu and Ida - both in a same package. And now that I have my own website I'm able to share more than just blog posts.

However from 2013 to 2016 I wrote quite good stuff on ikkelandia (which is named after one of my nicknames) and I recommend all of you to check it out if you'd like to get to know me a little better. Even though I have grown and learned a lot, the direction with my passions has been same for a long time even before I started to write a blog. It feels good to look back and see how much I have achieved over the years.

But I realized something after reading my old posts: I haven't written any longer and thoughtful text here on my new blog yet. But don't worry, I will!

What I can tell you is that exciting things are happening in my life and my head is buzzing with ideas. So it's only a matter of time when I will arrange my thoughts into a good text and share it with you.

Click here to see my very first blog post.

Thank you for following story. I hope you all have a wonderful weekend!

---

Lueskelin mun ikkelandia -blogia, jota pidin yhteensä kolme vuotta, ennen kun muutin blogin tänne. Nimihän tällä blogilla on nykyään Pimu by Ida Vakkuri, ja se tuntuu just oikeelta, sillä mä oon Pimu sekä Ida - molemmat samassa paketissa. Ja nyt kun on omat nettisivut, voin jakaa tänne paljon muutakin, kuin ainoastaan blogikirjoituksia.

Silti vuodesta 2013 vuoteen 2016 ehdin kirjoittaa tosi hyviä asioita tonne ikkelandia -blogiin (joka sai siis nimensä yhdestä mun lukuisista lempinimistä), ja kannustan ehdottomasti teitä mun lukijoita katsomaan läpi noita vanhoja kirjoituksia, jos haluatte tutustua muhun paremmin. Vaikka oonkin kasvanut ja oppinut paljon, suunta on ollut sama näiden mun intohimojen kanssa jo paljon ennen edes ikkelandia -blogin aloittamista. Tuntuu hyvältä katsoa taaksepäin ja tajuta, mitä kaikkea oonkaan saanut tässä vuosien varrella aikaiseksi.

Semmosen oleellisen jutun kuitenkin tajusin noita vanhoja juttuja lueskellessani, että en oo tänne vielä kunnolla kirjoittanut pidempää pohtivaa tekstiä. Älkää huoliko! Varmasti on tulossa.

Sen voin kertoa, että mun elämässä tapahtuu ihanan jännittäviä juttuja, jotka on saanut mun päässä kunnon kuhinan aikaiseksi, joten eiköhän ne kaikki ajatukset jossain vaiheessa jonkunlaisessa muodossa tänne blogiin ilmesty.

Tästä pääsette mun ensimmäiseen blogikirjoitukseen.

Kiitos, kun seuraatte mun juttuja ja oikein ihanaa viikonloppua kaikille!