Gilmore girls return

This Friday was such fun and amazing day, because of the Gilmore girls four long episode marathon. Mom and I had been waiting for this and we had decided to make it special. When I arrived to Hanko on Friday morning she surprised me with t-shirts which she had ordered online. She had even ordered one for dad too! They all fit the theme perfectly.

Perjantaina Gilmore tytöt palasivat ruutuun. Koska oltiin äidin kanssa odotettu tätä, me päätettiin tehdä päivästä erityinen. Saavuin Hankoon perjantaiaamuna, ja äitillä oli mulle yllätys: se oli tilannut meille teemaan sopivat t-paidat! Jopa isälle oli tilattu oma!

Our own Luke Danes

Well if you must call me...

The shirts were such fun and crazy details. Mine said "I drink coffee like a Gilmore", Mom's said "I was meant to live in Stars Hollow" and the shirt my dad wore was the best! It had Luke's diner logo on it and dad also wore a pattern shirt and a cap like Luke. So funny!

Paidat oli niin hauskat! Kaikki oli varustettu osuvilla teksteillä, mutta isän paita ja siihen yhdistetty asu oli ehdottomasti paras!

idavakkuri_279_5

The food was on point! We had tacos, pancakes and white vine. And of course we drank coffee all night long to keep us awake.

Meillä oli tacoja, pannukakkuja ja valkkaria. Kahvia juotiin tottakai myös koko yö.

Because we couldn't eat everything we prepared for the night, we enjoyed mud cake and mint ice cream on Saturday morning. Mom and I had such a fun time and big thanks to dad who took (and always does take) good care of us.

Koska ei millään jaksettu syödä yöllä kaikkia ihania herkkuja, jäi mutakakku ja minttujäätelö launantaiaamuksi. Meillä oli äitin kanssa tosi hauskaa! Iso kiitos kuuluu isälle, joka piti huolen siitä, että me saatiin äidin kanssa nauttia.