Excited for tomorrow

I was sick this past weekend so I watched some episodes from here and there.

Oh yes!

Tomorrow is the day I have been waiting for. Four new (long!) episodes of Gilmore Girls are going to be released on Netflix! This series is special for me and my mom. It's our favorite show and we used to always watch it together. We even have DVD's of all the seasons.

I've noticed, that a lot of my friends on facebook are also excited about the show. This is surprising because I've never talked with anyone about this show. It's always been a special thing with me and my mom, like our secret, and it's fun that probably many other mothers and daughters feel the same way.

So lets get our snacks and hot drinks ready for tomorrow! I will be avoiding social media all day to safe myself from spoilers.

Have a great weekend!

Jes!

Huomista päivää on odotettu. Netflixiin ilmestyy neljä uutta kokoillan elokuvan mittaista jaksoa Gilmoren tyttöjä! Tää sarja on mulle ja mun äidille erityinen juttu; molempien suosikkiohjelma, jota ollaan aina katsottu yhdessä. Meillä on jopa jokainen kausi DVD:llä.

Oon yllätyksekseni huomannut facebookissa, että moni muukin on innoissaan sarjan paluusta. Hassua, että nää monet on mun hyviä kavereita, joiden kanssa en oo vaan sattunut koskaan puhumaan yhteisestä rakkaudesta tätä sarjaa kohtaan. Tää on aina vähän ollut mun ja äidin oma juttu, ja on kiva huomata, että monilla muillakin äideillä ja tyttärillä on samanlaisia kokemuksia.

Nyt vaan sitten herkut ja kuumat kupposet valmiiksi huomista varten! Mä aion koko päivän vältellä sosiaalista mediaa, etten vaan törmää juonipaljastuksiin.

Ihanaa viikonloppua kaikille!