These past few months

I've been busy. I've been happy. I've learned so much about life.

Lately I have mainly spent all my time working on my music or studying. I've also got fun opportunities to do some modeling and acting, but overall I have mainly been writing. Not so much here on my blog, but in general much more actively than before. And I have always written a lot. This fall I've written all sorts of stuff: shorts stories, poems, essays and, of course, songs. I can't wait for you to hear what I've been working on!

Viime kuukausiin on mahtunut kiirettä, onnellisuutta ja oppimista; etenkin elämästä yleisesti.

Oon oikeastaan käyttänyt suurimman osan ajasta musiikin työstämiseen tai opiskelemiseen. Aloitin siis syksyllä luovan kirjoittamisen opinnot. Oon saanut tehdä myös hauskoja keikkoja mallina ja näyttelijänä, mutta muuten päivät on mennyt kirjoittamiseen. En oo kirjoittanut tänne blogiin aktiivisesti, mutta oon yleisesti oon kirjoittanut enemmän kuin ennen, ja mähän oon aina kirjoittanut paljon. Tänä syksynä on tullut kirjoiteltua kaikenlaista: pidempää proosatekstiä, runoja, esseitä ja tietenkin lauluja. En malta odottaa, että pääsette kuulemaan, mitä kaikkea oon musiikin parissa tehnyt!