Hey

Fall continues to keep me busy but it doesn't mean that I wouldn't be thinking about my blog. I'm waiting for a slightly easier time when I'm able to just sit down, relax and write all the thoughts I'm been wanting to share lately here about my life and my dreams.

Kiireisenä syksy jatkuu, mutta se ei tarkoita, etteikö blogin kirjoittamiseen liittyvät ajatukset pyörisi villinä mielessä. Odotan sellaista rauhallisempaa hetkeä, jolloin voin vaan istua alas ja kirjoittaa enemmänkin mun mielessä vilisevistä asioista.

Fresh look by Paula Jaako

But now lets have a quick catch up! Last week I had two photo shoots and on this week's Monday I got to play a small part in one big movie which comes out next year. 

Otherwise I've been studying and organizing our new home.

Nyt kuitenkin lyhyesti kuulumisia. Viime viikolla olin mallina kaksissa kuvauksissa ja tän viikon maanantaina sain näytellä pienen roolin yhteen isoon leffaan.

Muuten aika on kulunut kirjoittamisen opiskeluun ja uuden kodin laittamiseen.

Wondering life. © Jessica Pohjola

Even though I've been busy with studies and moving in to this new home, I've used all my free-time working on my music and a new set with my band. Hopefully I know about upcoming gigs soon! Next week I also have more time to see my friends. It's sad that when I'm busy I don't have much time to do that but I'm sure my life will settle from this hustle soon.

Oon ehtinyt kuitenkin alkaa treenata uutta keikkasettiä bändin kanssa. Toivottavasti saan varmistettua tulevia keikkoja pian. Ensi viikolla ehdin myös onneksi nähdä paremmin ystäviä. Harmittaa, kun se jää kiireessä vähälle, mutta eiköhän tää vauhti tästä pian vähän rauhotu.